חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

איך לאפות פיצה כך שתקבלו את קרום הפיצה הטוב ביותר

פיצה היא מנה שאהובה על אנשים רבים בכל רחבי העולם. הוא מועדף על משפחות רבות, וניתן לאכול אותו בכל שעה של היום. פיצה קיימת כבר מאות שנים, ויש כל כך הרבה דרכים שונות להכין אותה שזה יכול להיות קשה להחליט איזה סוג אתה רוצה.

מתכון הבצק הוא החלק החשוב ביותר בהכנת פיצה. בצק פיצה הוא שילוב של קמח, שמרים, מלח ומים אשר נלוש יחד ליצירת מרקם חלק ואלסטי. מתכון הבצק המתאים יכיל את כמות המים הנכונה לסוג הפיצה שאתם מכינים והוא יהיה עשוי עם מרכיבים שתוכלו למצוא בקלות במטבח שלכם.

לא רק איך מכינים את הקרום חשוב, אלא גם איך אופים אותו. ישנם ארבעה סוגים בסיסיים של קרום פיצה: קרום דק ופריך, קרום עבה ופריך, קרום דק ועיס, או קרום סמיך.

הדרך הטובה ביותר לאפות פיצה: ישנן מספר דרכים שונות להכין את הקרום המושלם לפיצה שלך. אם אתם מחפשים פיצה קלאסית עם בצק דק, הדרך הנפוצה ביותר היא עם בצק לחם או בצק פיצה.

אבל אם אתם מחפשים ליצור קרום עבה יותר ויש לי יותר מרקם דמוי לחם, יש אפשרויות אחרות זמינות. אתה יכול להשתמש בבצק פיצה מוכן מראש או אפילו בצק ביסקוויטים על מנת להשיג סוג זה של קרום.

דרכי האפיה של הפיצה

ניתן לאפות את הפיצה בתנור על החום הגבוה ביותר- זה ייתן לנו קרום עבה.

הדרך הטובה והמומלצת ביותר לאפות פיצה הינה בטאבון פיצה ONNI אשר אופה את הפיצה בחום מאד מאד גבוה ומהר.

זה ייתן את התוצאה הטובה ביותר של קרום דק ופריך עם הטעם האולטימטיבי של הפיצה.